top of page

CURSUSSEN

Blije Baby Workshop

Waar wordt een baby blij van en hoe weet je wat jouw baby blij maakt?

Dunstan Babytaal

Lijkt het je handig om te weten wat je baby bedoelt met zijn huilen?

Peuter lief of lastig

Voor ouders met kinderen in de peuterleeftijd die het lastig vinden om om te gaan met driftbuien.

Mama krijgt mij!

Wat betekent het voor jullie baby om geboren te worden en om te groeien in de buik van zijn of haar moeder?

Blije baby

Blije Baby Workshop

Waar wordt een baby blij van en hoe weet je wat jouw baby blij maakt? Doordat baby’s een nog niet volgroeid zenuwstelsel hebben kan wat ze meemaken zorgen dat ze overspoeld worden met informatie, indrukken en gevoelens. Om deze kwijt te raken zullen ze vaak gaan huilen en onrustig worden. 

Wat ze nodig hebben is niet alleen rust, reinheid, regelmaat en respect maar ook veel aanraking voor een gevoel van veiligheid en om de stress te verminderen. 

Wil je weten waarom dat zo is en hoe het werkt en hoe je daarmee om kunt gaan en wil je weten hoe je jouw baby tot een blije baby maakt of houdt? 

Vraag dan naar de mogelijkheden voor een informatieavond of een workshop bij jou in de buurt.

Wil je meer informatie over je eigen kindje en hoe je daar een blije baby van maakt, klik dan op contact .

Dunstan

Dunstan Babytaal

Baby’s zijn van harte welkom!   Lijkt het je handig om te weten wat je baby bedoelt met zijn huilen? Volgens de Australische moeder Priscilla Dunstan hebben pasgeboren baby’s over de hele wereld vijf verschillende huiltjes met ieder een eigen betekenis. Ze kwam erachter dat de huiltjes gebaseerd zijn op reflexen van het lichaam gekoppeld aan een geluidje dat de baby maakt. Het meest duidelijk te horen bij baby’s van nul tot drie maanden en nog beter te horen nét voordat je baby harder begint te huilen.

Goed nieuws dus want uit deze vijf meest voorkomende soorten huiltjes van je pasgeboren baby kan jij afleiden wat hij of zij nodig heeft! Ideaal voor aanstaande ouders of nieuwe ouders van baby’s! Wil je weten waar je op moet letten en wat het betekent? Of willen opa en oma, de oppas of papa het weten? 

 

Neh

Ik heb honger!

Owh

Ik ben moe!

Eair

Ik heb last van buikpijn!

Heh

Het voelt niet lekker!

Eh

Ik moet een boertje laten!

 

Er bestaat de mogelijkheid een informatieavond bij jullie thuis te plannen of via een zoom sessie meer informatie te krijgen Natuurlijk kun je ook via telefoon of app meer te weten komen bij mij over deze babytaal!

Peuter

Peuter lief of lastig

Voor ouders met kinderen in de peuterleeftijd die het lastig vinden om om te gaan met driftbuien, exploratiedrang en grenzen kan het fijn zijn om wat tips en inzichten te krijgen.

Wil je meer informatie over hoe een peuter denkt en wat hij of zij voelt of meemaakt? Vraag dan een informatieavond over peuters aan! Je leert wat kinderen in de leeftijd van 1-3 jaar willen en nodig hebben om zich goed te voelen waardoor het gezellig blijft in huis.

Kijk voor meer informatie ook op http://www.peuteren.nl/

Meer informatie over Bibione.

Mama

Mama krijgt mij!

Er is genoeg informatie te vinden over zwangerschappen en hoe dit is voor de moeder en ook steeds meer voor de vader.

Maar hoe is het voor de baby? Wat betekent het voor jullie baby om geboren te worden, om te groeien in de buik van zijn of haar moeder en welke ervaringen doen baby’s daar op?

Wat heeft dat voor gevolgen voor de ontwikkeling of welke karaktereigenschappen kunnen daaruit voortkomen?

Als je wilt weten hoe je baby de zwangerschap ervaart en wat een baby allemaal mee kan maken en hoe je daarop kunt inspelen is deze informatieavond echt iets voor jou!

Wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn neem dan contact op!

bottom of page