top of page

REVIEWS

Warmte, vertrouwen, transformatie.

"Het gevoel wanneer je binnen stapt is warmte, liefdevol en vertrouwd. Jezelf mogen zijn en dat je goed bent zoals je bent leerde ik onder andere bij jou. Ook voor mijn dochter was het erg fijn bij jou. Ze heeft mogen leren dat gevoel en emotie er mag zijn, dat het spannend mag zijn maar er doorheen bewegen ook goed is. Wij er samen voor elkaar zijn en het veilig is hier op deze wereld.

 

Ik heb een heel andere robin gekregen. Van een baby die veel verdriet en rouw had en het niet kon uiten naar een meisje die nu laat zien wat er is en wij er dan samen doorheen bewegen. De liefde die jij hebt en geeft aan je clienten is bijzonder en voelbaar meteen als je binnen komt. Je bent eerlijk en kijkt echt naar wat er voor dat moment nodig is."

Celine en Robin

Helend, inzichtelijk, ondersteunend.

"De babytherapie bij Karin heeft ons veel opgeleverd. Enerzijds heeft onze baby tijdens de behandeling conflicten kunnen oplossen die hij eerder heeft opgelopen, en aan de andere kant leerden we als ouder ontzettend veel waardoor we onze baby veel beter kunnen begrijpen. Wij vinden Karin zeer kundig en ontzettend lief en daardoor voelden wij ons altijd veilig en op ons gemak. Wij zijn heel blij met de therapie en kunnen het alleen maar aanbevelen."

Mirjam en Alexander

 Begrip, ontwikkeling, zorgzaamheid.

"Onze kindjes kwamen niet vanzelf en zijn allebei gekomen door icsi behandelingen. Wij weten dat in dit proces van verwekt worden en geboren worden er gebeurtenissen kunnen zijn die invloed hebben op hoe onze kinderen het leven ervaren. Daarom hadden wij eigenlijk vooraf al besloten om naar Karin te gaan. Voor zowel verwerking als het beter begrijpen wat onze kinderen Karin creëert een enorm veilige plek.

 

Waar ik bij de kindjes zich zelf heb zien openen en ze dingen zien verwerken wat er in hun leeft waarvan ze er nog geen worden aan kunnen geven maar wat hun wel beïnvloeden. Waardoor sommige gedrag minder werd zoals het dwangmatig en gulzig aan happen van de borst bij ons eerste kindjes. We zijn heel dankbaar dat we Karin kennen en op deze manier onze kinderen kunnen helpen van jongs af aan al."

Lousanna, Willem Paul en Keave

Intuïtie, empathisch, betrokkenheid.

"Ik ken Karin al jaren en heb van nabij mee mogen maken hoe ze jarenlang baby’s in crisissituaties
opgevangen en verzorgd heeft. Ze heeft een bijzondere intuïtieve ‘feeling’ met baby’s, waardoor ze vrij
snel tot de kern van het probleem en de behoefte van het kind komt. Mijn beide pleegzoons hebben een
paar sessies met haar gehad. In therapiesessies focust ze zich geheel op de baby, voelt aan wat er nodig is,
en gaat voorzichtig en uitnodigend te werk.

 

Ze heeft enorm veel ervaring met baby’s en grote parate kennis over alles wat er tijdens zwangerschap en geboorte kan gebeuren waar de baby later nog last van heeft, en ze weet hoe de baby hiermee te helpen. Ze ‘leest’ als het ware de baby, nodigt hem/haar voorzichtig uit tot stappen die tot heling leiden. Ze laat de baby alle tijd nemen die hij/zij nodig heeft en is
ondersteunend en liefdevol aanwezig in het proces. Indien passend betrekt ze ook de ouders in het proces, wat helpt om de band tussen ouder en kind te versterken en/of te helen, en geeft advies hoe ouders zelf hun kind verder kunnen helpen.

 

Ze is een warme en zeer bekwame therapeute die ik een ieder van harte aanbeveel."

Tineke

Karin bij: "Van begin tot gezin podcast"

Karin bij: "Kamper Verwondering met Karin de Jonge - Afl. 2"

bottom of page