top of page

Verantwoordelijkheden coach en cliënt 

Voor alle activiteiten uitgevoerd door mij, Karin de Jonge, als babytherapeut, adviseur en coach van Bibione baby- en kind, geldt dat jullie wel persoonlijk verantwoordelijk zijn als de ouders van het cliëntje, de cliënt voor zijn/haar eigen gezondheid oftewel jullie kind(eren) en dat ik hoop dat je daar een verstandige afweging in maakt.

Ik, Karin de Jonge, ben niet bevoegd om medische diagnoses te stellen. Dit betekent dat ik de cliënt(e) of jullie als ouders van de cliënt(e) bij twijfel altijd de raad geef om contact op te nemen met je eigen huisarts of specialist. Bij hen kun je lichamelijke en/of emotionele klachten altijd melden en, als dat nodig is , via hen verder laten onderzoeken. Tenminste als je dat nog niet gedaan hebt.

Als ouders van de cliënt( e) of de cliënt(e) zijn jullie zelf verantwoordelijk voor het maken van vervolg afspraken voor verdere behandeling of coaching.

Wat ik, Karin de Jonge, doe ondersteunt de persoonlijke en geestelijke ontwikkeling en ook de gezondheid van het cliëntje/de cliënt.

De ervaringen en effecten kunnen per cliënt(e) sterk verschillen en snel of minder snel te zien zijn. Ik kan geen belofte of garantie geven over de uitkomsten of resultaten van de sessies.

Screenshot 2024-01-23 at 14.14.27.png

Ik ben aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten om de kwaliteit van mijn praktijk aan te tonen en deze te blijven waarborgen om jullie zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen.

Screenshot 2024-01-23 at 14.09.37.png

Ook ben ik lid van APPPAH, Association for Prenatal and Perinatal Psychology and Health, een wereldwijde organisatie die allerlei informatie, opleidingen en onderzoeken uitvoert met betrekking tot Prenatale en Perinatale Therapie.

Screenshot 2024-01-23 at 14.09.44.png

Ik ben aangesloten bij de Kamer van Koophandel en mijn KvK nummer is: 534348

bottom of page